18 Temmuz 2013 Perşembe

Dünün Karesi: SARMAŞIK



Ben aslında hala dünyanın yaşanılabilir bir yer olduğu inanmak istiyorum...

3 yorum:

  1. İçimizdeki fantezi sanırım bu söylediğin:)
    Daha bugün twite yazmıştım "Herkes ölçüleri konuşuyor benim gibi ama ölçütler ne olmalı diye soran maalesef"(Gerçi bu siyasi bi meseleydi ama neyse) Bu fotoğrafın bir ölçüsü var ama ölçütler 2. ve 3.kişilere göre değişmekte. Kadrajda doğru görünmesi gereken kare aslında nedir? Orada betondan bir merdiven olmaması gerekirdi, merdiven yapılabilir ama yerde durmasın ve bakımı yapılsın.Diğeri yoo yürüdüğüm yol üzerinde sarmaşık mükemmel görünüyor göz zevkime hitap ediyor vesaire gibi, doğru düzgün şekil almayan türlü beğeni ve zevkler. Belkide sarmaşık kendi hayatından çok memnun ve mutludur bilemeyiz ki.(Yaşadığı sürece)
    Bu gibi problemleri veya zevkleri başkalarıyla paylaşmak-tartışmak kadar insana haz veren başka ne var?
    Birileri sesimizi duyduğunda, bir cevap bulduğumuzda farkında olmadan mutlu olmuyor muyuz? Önemsenmek kadar güzel birşey yok! Yalnızlık kahrol sen! Bence insan yalnız kalmadığı müddetçe yaşanılabilir bir yerde olduğunun farkında olmalı. Bu gemi olabilir uçak, uzay olabilir okyanus olabilir ıssız bir ada olabilir farkeder mi? Düşünemiyorum diyarlar diyarı Amazon'da tek başıma bütün bir hayat. Oradakilerin bile bir kabilesi varken TARZAN mıyım ben? İşte yaşama aşkıda burdan geliyor herhalde. Yani herşey olması gerektiği gibi yaşıyor öyle yada böyle. Yaa dolandıra dolandıra bi sonunu getiremedim şunun bea! Kardeşim kısaca paylaşacak birilerin var ise yaşanılası bir yer işte kıssadan hisse. Hayır tutmasam kendimi bir on sayfa daha saçmalarım yani :) Blogspot'un buna bir yorum sınırlaması getirmesi gerekir. Ah çenem ah! Buldun tabi klavyeyi :) Ayrıca bir yazında görmüştüm visneagaci.com süresi 26 ağustos 2013'te doluyor ;) belki bırakır o domaini. Ama ticari olmadığın için türkçe karakterli alsana o boşta duruyor. Birde hatırlaman için takvimine not al alarmlı ve e-posta uyarılı olsun tavsiye.

    YanıtlaSil
  2. Vazgeçtim... Boş umutlardan...

    Dünyanın neresine gidersem gideyim acı aynı acı.. Değişmiyor... geçmiyor... Kısaca dünya hiçte yaşanacak bir yer değil ama "sonunda cennete kavuşabilmek fikriyle" yaşıyorum..

    Biraz zoraki.. Ama yaşıyorum... Pes etmeyip yaşayacağım da.. Ve çok iyi yaşayacağım... Iyi yemekler yiyip, leziz çaylar içeceğim..Güleceğim..

    YanıtlaSil
  3. Bu fotoğrafları hala çekebiliyorsak; bence de.

    YanıtlaSil